VRiendje cases

Virtueel op de bruiloft van dochter

Dankzij VRiendje kon Borgert Klok vanuit de Intensive Care afdeling van het Martini Ziekenhuis toch aanwezig zijn bij de bruiloft van zijn dochter, en meegenieten van de festiviteiten. Hij was niet in staat om de bruiloft in het echt bij te wonen. Maar met behulp van Virtual Reality kon hij toch live meemaken dat zijn dochter het Ja-woord gaf!

De virtuele bruiloft is veelvuldig in het nieuws geweest. Onder andere op Telegraaf TV, in het AD, op de voorpagina van de Telegraaf en een mooi artikel in het DvhN.

Virtueel terug naar school

De zevenjarige Roben lag wekenlang alleen in het Brandwondencentrum van het Martini Ziekenhuis; dit vanwege infectiegevaar. Met behulp van VRiendje  brachten we Roben terug op school en herenigden we hem met zijn klasgenootjes.  Hij zat virtueel weer op zijn eigen stoel in de klas en daarnaast waren al zijn klasgenootjes virtueel op ziekenbezoek!

Qmusic DJ’s Mattie en Wietze brengen zieke Mika eindelijk weer thuis met VRiendje

Mattie en Wietze besloten hem samen met zijn ouders een grote verrassing te bezorgen. Mika kan al wekenlang niet echt ‘thuis’ zijn. Dankzij VRiendje kunnen zijn ouders, ondanks de beperkingen, op deze manier eindelijk wat voor hem betekenen. Daarnaast hebben zijn ouders Mika s’avonds virtueel mee uit genomen in het befaamde Mattie&Wietze restaurant!

Bekijk de video

Virtueel thuis met Kerst in Boekarest

Dankzij VRiendje vierde het Roemeense brandwondenslachtoffer Catalin Gradinariu een onvergetelijke Kerstavond vanuit het Brandwondencentrum van het Martini Ziekenhuis in Groningen met zijn familie en vrienden in Boekarest. Door middel van een twee-richtings VR livestream werd hij virtueel met zijn familie en vrienden in Boekarest herenigd!

Terugkijken: